OROGLAS® – støpt akryl fra ASTRUP AS

For å møte dagens krav og behov fra designere, arkitekter og platebearbeidende industri, har Oroglas® utviklet tre produktfamilier med høy-kvalitets akryl plater og blokker.

  • Collection
  • Rhythm
  • Smart

Astrup AS kan levere ferdig kappede profiler og plater til båt- og skipsbyggere som «byggesett»

Vi kan tilby ferdig kappede plater og profiler etter tegninger og ønsker. Platene og profilene vil være nøye sortert og merket, slik at det kan settes sammen raskt og effektivt, og uten overflødig materiale. Materialet oppfyller alle krav til sporbarhet og sertifiseringer.
Fordeler:

  • Økt effektivitet
  • Redusert byggetid  
  • Meget høy presisjon på skjæring
  • Minimalt med material svinn

Stort utvalg tynnplater og coil for mantling / isolering

Astrup AS tilbyr det beste sortimentet av Aluminium, Rustbestandig stål og Aluzink til mantling og isolasjon. I tillegg har vi PVC Flex isolasjonsgardin for porter og dører i kjøle-/fryserom, samt andre spennende plastprodukter til kledning av vegger og tak.
 
Fra våre lagre i Oslo, Sandnes og Bergen dekker vi nå hele landet på materialer til denne bransjen. Våre lagre, med strategisk plassering i forhold til de store aktørene, sikrer en meget konkurransedyktig logistikk for alle våre produkter. Vi kan også skaffe kvaliteter og overflater som ikke lagerføres.

Sommer og sjø... trenger du en sikker og vedlikeholdsfri landgang til din brygge?

Ved å velge Aluflex gangbane i aluminium får du en nærmest vedlikeholdsfri landgang, som også kombinerer lav egenvekt og stor bæreevne. 

Aluflex gangbane er styrkeberegnet og tegnet av RAMBØLL og som sikrer enkel produksjon og montasje for en selvbærende konstruksjon.
Gangbanen settes sammen av våre lagerprodukter Amplirist og Aluflex Classic rekkverkssystem.

Let`s PLAY!

AstruPlay – et allsidig materiale – like bra til «lands som til vanns»  
Platene har unike egenskaper som gir et utall av muligheter innen lekeapparater, skilt, benker, møbler, utstyr til sport og fritid samt onshore /offshore applikasjoner

Astrup Netthandel - Materialbutikken på nett!

Gjennom Astrup Kundeportal kan du handle alle våre lagerførte materialer og produkter fra vår nettbutikk. Du kan også bestille kapping av bolt eller kjøpe ferdig kappebiter fra vårt kappelager.

Følg oss på Facebook

Lik & Følg oss på Facebook for spennende nyheter og informasjon om våre produkter, kampanjer og konkurranser!

Denne eposten er sendt til lise.klingen@mediadigital.no  |  Dersom du ikke lenger ønsker å motta e-poster trykker du unsubscribe  |  © 2018 Astrup AS